Czy możesz mi pomóc uczynić moją łazienkę ładniejszą?

Łazienka w stylu nowoczesnym czy klasycznym? Jaką wybrać armaturę łazienkową i kolor płytek? Wanna czy prysznic? Jak zaaranżować małą łazienkę w bloku? Takie pytania zadaje sobie każdy, kto ma przed sobą wizję remontu łazienki.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

jesma
Początkujący
Początkujący
Czy możesz mi pomóc uczynić moją łazienkę ładniejszą?

autor: jesma » 20 sty 2024, 7:30

Cześć wszystkim.

Jakiś czas temu byłem zmuszony przeprowadzić się w trybie pilnym i obecnie jestem dumnym najemcą zaniedbanego małego mieszkania, które ostatni raz remontowano prawdopodobnie w połowie lat osiemdziesiątych.

Próbuję uczynić tu trochę bardziej przyjaznym do zamieszkania, a łazienka byłaby moim pierwszym projektem.

Czy masz jakieś rady, jak uczynić ten pokój trochę ładniejszym?

Mam ograniczony budżet i nie mogę wykonywać większych prac jako najemca. Wynajmujący oczywiście nie widzi powodu, aby cokolwiek modernizować, bo wszystko „wygląda dobrze, tak jak przez ostatnie dziesięciolecia”.

Moje umiejętności w zakresie majsterkowania są na chybił trafił, więc nie będę w stanie zrobić własnych mebli.

Z góry dziękuję!

magda189
Początkujący
Początkujący
Re: Czy możesz mi pomóc uczynić moją łazienkę ładniejszą?

autor: magda189 » 19 wrz 2024, 12:25

Cześć,
myślę że z pomocą przyjdzie artykuł o dodatkach do łazienki, miłego czytania. Mam nadzieję, że pomoże :) https://e-mieszkanie.pl/nowoczesna-lazi ... 9-16385483

Wróć do „Łazienki”