Potrzebujesz pomocy przy instalacji wody/systemu

Instalacja wodna w mieszkaniu czy w domu to bardzo istotna kwestia. Jeżeli masz problem ze swoją instalacją wodną, nie wiesz jak ją rozplanować, jak zainstalować hydrofor, czy wykonać podłączenia, tutaj znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania.

Moderator: Redakcja e-instalacje.pl

bujaam
Początkujący
Początkujący
Potrzebujesz pomocy przy instalacji wody/systemu

autor: bujaam » 15 wrz 2024, 9:08

Zasadniczo dawni właściciele mojego Travelaire z 1974 r. wymontowali całą instalację wodną, ​​ponieważ toaleta była „obrzydliwa”. Chcę zainstalować nowy system od zera, ale udało mi się znaleźć pomoc jedynie dotyczącą naprawy lub wymiany istniejących systemów. Czy mogę gdzieś uzyskać te informacje lub czy ktoś może wyjaśnić, co muszę zrobić, aby zainstalować zbiornik świeżej wody, pompę wodną, ​​grzejnik, toaletę/prysznic i czarny zbiornik? Pozostała jeszcze armatura do zlewu kuchennego. Nie chcę szarego czołgu, więc zastanawiam się nad znacznie większym przenośnym czarnym zbiornikiem ze względu na brak miejsca. Jestem całkiem pewny swoich umiejętności hydraulicznych w domach, ale dodanie pompy wodnej wprowadza mnie w błąd.

Wróć do „Instalacje wodne”