Samochód na budowę

Dział przeznaczony przede wszystkim dla dekarzy i profesjonalistów. Tutaj poznacie najnowsze narzędzia dekarskie, które przydadzą się w Waszej codziennej pracy.

Moderator: Redakcja e-dach.pl

fistahh
Aktywny
Aktywny
Re: Samochód na budowę

autor: fistahh » 01 cze 2019, 12:17

Samo auto bardzo dobre. Widziałem ProAce na kilku budowach i prezentowało się OK. Generalnie spory komfrort, samochód dość pojemny i miło się prowadzący

cyfro
Aktywny
Aktywny

autor: cyfro » 19 sie 2019, 10:58

Faktycznie samochody francuskie tu moim zdaniem są OK. Np. Renault Master. Osobiście polecam. Do tego jeszcze mogę polecić dobry auto serwis z Warszawy, który specjalizuje się w w naprawie aut francuskich - Moto Partner

Kasper87
Zainteresowany
Zainteresowany

autor: Kasper87 » 03 gru 2019, 22:16

Witajcie, ja poszukuję do mojego auta dostawczego zakupić kontener chłodniczy. Często przewożę rzeczy i materiały które nie mogą stracić swojej temperatury, stąd bardzo mi na tym zależy. Co sądzicie np o tej ofercie Kontenery chłodnicze Eberspaecher? Nada się ?

Theodor99
Aktywny
Aktywny

autor: Theodor99 » 09 gru 2019, 11:33

Gdybyście poszukiwali dostawcy przyczep ciężkich to firma Przyczepy Bold będzie nieoceniona. Kupiłem u nich w świetnej cenie przyczepę wywrotkę Tipper producenta Temared. To znakomity sprzęt, który doskonale spełnia swoje funkcje. Polecam.

faleos
Aktywny
Aktywny

autor: faleos » 27 gru 2019, 22:03

Jeżeli chodzi o samochody francuskie to zdecydowanie jeżeli chodzi o auto serwis mogę zarekomendować Moto Partner z Warszawy. Specjalizują się w naprawie aut francuskich. Dobra diagnostyka, terminowa robota, dobre ceny

kont77
Zainteresowany
Zainteresowany

autor: kont77 » 03 kwie 2020, 11:47

U nas fachowiec miał taki samochód terenowy. I sie nie dziwię. Niektóre tereny budów są tak niedostępne, że osobówką nikt nie dojedzie. Można sie zakopać i zostać na sezon :) U nas podobnie. Jak przyjechał to też miał po deszczach taką przygodę, że ugrzązł. Dopiero wyciągarką dało radę go przepchnąć przez najgorszy kawałek. Jego kangaroowinch dawał sobie spokojnie radę z jego wielkim L200. Zaciekawiło mnie to, że nie miał liny stalowej (a takiej się spodziewałem) tylko taką inną. Syntetyczną jak to ją nazwał. Ciekawe.

smichalek
Superużytkownik
Superużytkownik

autor: smichalek » 19 sie 2024, 9:47

Sprawny i regularnie kontrolowany. Nie ma lepszej opcji.
Sprawdzenie auta przed zakupem - https://motocontroler.com/sprawdzanie-auta-warszawa/
To ma sens? Żeby faktycznie nie było wadliwe?

Wróć do „Narzędzia dekarskie, narzędzia budowlane”