Najlepszy inteligentny zamek do domu

Rozwój technologii pozwala nam żyć łatwiej i bezpieczniej. Obecnie na rynku jest dostępnych wiele rozwiązań, które sprawiają, że nasz dom czy mieszkanie stanie się przytulny, komfortowy, elegancki i przede wszystkim praktyczny.

Moderator: Redakcja e-instalacje.pl

ketus
Początkujący
Początkujący
Najlepszy inteligentny zamek do domu

autor: ketus » 13 sie 2024, 20:56

Witam Właśnie przeprowadziłem się do nowego domu i nie mam żadnego doświadczenia z technologią inteligentnego domu. Przydałby mi się dobrej jakości inteligentny zamek do moich drzwi wejściowych. jakieś rekomendacje?

przeprowadziłem szybkie wyszukiwanie i myślę, że to najlepsze inteligentne zamki:

Schlage Encode Inteligentny rygiel Wi-Fi

Blokada Yale Assure 2

Inteligentny zamek Aqara U100

jeśli korzystałeś z któregoś z nich, podziel się swoimi doświadczeniami lub jeśli podoba Ci się inny inteligentny zamek, daj mi znać. Dzięki!

RomanSz
Zainteresowany
Zainteresowany
Re: Najlepszy inteligentny zamek do domu

autor: RomanSz » 08 paź 2024, 15:23

Skoro przeprowadziłeś się do domu wcześniej użytkowanego przez poprzedniego właściciela, to może warto byłoby rozważyć wymianę drzwi na nowe. Najlepiej sprawdzają się drzwi z lekkiego i niezwykle wytrzymałego aluminium, na przykład w systemie AD UP sprawdzonej marki Schuco. Taką stolarkę oferuje firma Empol z Wrocławia. Mają w asortymencie także technologię bezkluczowego otwierania przy użyciu smartfona. To bardzo wygodne rozwiązanie. Warto bliżej zapoznać się z ofertą firmy Empol, bo można znaleźć w niej wiele ciekawych rozwiązań.

Wróć do „Dom inteligentny, dom bezpieczny”