Program do zarządzania projektami

Planujesz budowę lub remont? Zastanawiasz się jakie materiały wykorzystać? W tym dziale znajdziesz opinie na temat różnego rodzaju materiałów i rozwiązań konstrukcyjnych. Możesz też podzielić się swoimi doświadczeniami.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Tomek_Domek
Zainteresowany
Zainteresowany
Re: Program do zarządzania projektami

autor: Tomek_Domek » 10 lis 2019, 10:39

W zasadzie nie korzystałem sam z tego typu programów, ale wiem, że w mojej firmie używa się Rational Plan już od dłuższego czasu, więc mniemam, że to dobry program. Nic darmowego nie znam, ale chyba jak do firmy, to nie można oszczędzać i trzeba postawić na jakość.

smichalek
Superużytkownik
Superużytkownik

autor: smichalek » 20 lut 2020, 7:17

Test Berberis i wszystko jasne. Kwestia dopełnienia podstawowych obowiązków z tym związanych. Generalnie, o ile tylko oprogramowanie będzie we właściwy sposób dopasowany, to korzyści z tego powinny być ogromne. Znam temat od środka i po prostu wiem, czego się można spodziewać.

kamaj.9
Początkujący
Początkujący

autor: kamaj.9 » 02 cze 2021, 12:31

Ja do rozliczania swoich budów używam programu Inwestor Budowlany. Bardzo przejrzysty, wszystko można opisać, skategoryzować, a potem robić wykresy, sumowania i zestawienia na podstawie różnych kryteriów. Można też - co przydatne - statusy różnych płatności i etapów robić. Bardzo pomaga w ogarnianiu wszystkiego.

smichalek
Superużytkownik
Superużytkownik

autor: smichalek » 02 lut 2022, 7:18

Nawet dla samego porównania zerknijcie sobie na Berberis - to dopiero daje diametralną poprawę sytuacji i może przynieść coś dużego. Oczywiście temat musi być przemyślany, ale docelowo da się zrobić coś fajnego. Wszystko krok po kroku w stronę realizacji celów.

Awatar użytkownika
martan
Superużytkownik
Superużytkownik

autor: martan » 05 lis 2024, 15:20

Czy administracja serwerem to coś, co można zlecić jednej firmie, czy lepiej, żeby różne aspekty obsługi IT były podzielone między kilka firm? Chciałbym uniknąć sytuacji, gdzie jedna firma ma zbyt dużo władzy nad naszą infrastrukturą.
http://www.forumbudowlane.pl/

emsti
Zaawansowany
Zaawansowany

autor: emsti » 06 lis 2024, 8:37

Cześć, to zależy od skomplikowania infrastruktury i poziomu zaufania, jaki masz do firmy. My zdecydowaliśmy się na podzielenie obsługi – jedna firma zajmuje się serwerami, a inna monitorowaniem bezpieczeństwa. Dzięki temu mamy większą kontrolę nad całością. Z jednej strony więcej firm to więcej umów i koordynacji, ale z drugiej strony jest mniejsze ryzyko, że cała infrastruktura zależy od jednego dostawcy. Warto dobrze przemyśleć, co najlepiej sprawdzi się w twoim przypadku.
Od siebie mogę zaproponować sprawdzenie sobie oferty Itsky https://itsky.cloud/cart/support-it

Wróć do „Materiały budowlane - opinie”