Od jakiegoś czasu korzystam z cateringu Margaret i już czuję różnice. Posiłki są zbilansowane i na dodatek bardzo smaczne. Cena jak na taką jakość też jest bardzo dobra. Serdecznie polecam.
Siłownia, bieganie i inne aktywności to najlepszy sposob na zachowanie dobrego zdrowia. Ja polecam ze swojej strony ćwiczenia w domu - Aktualnie ćwiczę na sprzęcie zamowionym z sensie pro.
Trzeba dbać o zdrowie, bardzo ważna jest szczególnie dieta. Można też zdecydować się na przyjmowanie suplementów. Poczytajcie sobie na ten temat na portalach dietetycznych tam można znaleźć sporo informacji i ciekawych porad.
W trosce o zdrowie mojej rodziny chcę wykupić prywatny pakiet medyczny. Bardzo interesująco wygląda oferta którą ostatnio znalazłem. Mam tu nielimitowany dostęp do 15 specjalistów, badania laboratoryjne, diagnostyczne i zabiegi ambulatoryjne, konsultacje online. Wszystko bez kolejek i wizyty u specjalistów bez skierowń.
Staram się jeść zdrowo jeśli tylko mogę. Ale czasem zjem coś co po prostu mi smakuje. Myslę że każdy ma takie dni. Ja wtedy np. Zamawiam coś pysznego z restauracji. Ostatnio padło na Instalacje art Bistro i musze przyznać że jedzenie mają tam przepyszne, zielone pierogi wymiatają
Trochę się ostatnimi czasy zaniedbaliśmy w rodzinie jeśli chodzi o aktywność fizyczną. Postanowiłem zacząć chodzić na basen, żeby się ruszyć i pociągnąć za sobą dzieci. Nie dalem im wyboru, zapisałem je na naukę pływania i mają przynajmniej spróbować.