Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
tebote pisze:Warto się rozejrzeć też za okolicami Warszawy, dużo moich znajomych ucieka ze stolicy i wybiera podwarszawskie miejscowości, Ożarów Mazowiecki cieszy się sporym zainteresowaniem, wiem, że Home Premium jest polecany
grrregg pisze:tebote pisze:Warto się rozejrzeć też za okolicami Warszawy, dużo moich znajomych ucieka ze stolicy i wybiera podwarszawskie miejscowości, Ożarów Mazowiecki cieszy się sporym zainteresowaniem, wiem, że Home Premium jest polecany
Widziałem na FB reklamę, ze ruszył u nich drugi etap sprzedaży, na pewno segment to fajna opcja. Ładne je budują,a jak ktoś ma dzieci to na pewno doceni własny ogródek.
davvid91 pisze:grrregg pisze:tebote pisze:Warto się rozejrzeć też za okolicami Warszawy, dużo moich znajomych ucieka ze stolicy i wybiera podwarszawskie miejscowości, Ożarów Mazowiecki cieszy się sporym zainteresowaniem, wiem, że Home Premium jest polecany
Widziałem na FB reklamę, ze ruszył u nich drugi etap sprzedaży, na pewno segment to fajna opcja. Ładne je budują,a jak ktoś ma dzieci to na pewno doceni własny ogródek.
podwarszawskie miejscowości jak najbardziej pod warunkiem, że w pobliżu jest SKM bo dojazd do centrum będzie trwał w godzinach szczytu 2h
Wróć do „Opinie o deweloperach”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości