Re: UWAGA na firmę stol-tap-2 ze Zduńskiej Woli
autor: Pati85 » 01 lip 2011, 18:53
Podzielam zdanie.Pan Sylwester Bartosz to porostu partacz.W lutym 2010r. miałam generalny remont mieszkania.W/w Pan robił mi meble do kuchni.Poza tym, że wziął za to mnóstwo pieniędzy to jeszcze spaprał blat kuchenny.Zaczynając od tego, że blat jest z kiepskiego materiału i nie wolno zbyt wiele na nim robić, bo strasznie się rysuje, to jeszcze był źle wymierzony i składa się z kawałków, bo zdolny stolarz tak wymierzył sprzęty pod zabudowę, że nie przewidział tego, że zmywarka może być tak wysoka i jak zamontuje blat to okno mu się nie otworzy.No więc jak zaczął sztukować, tak teraz w szparach między łączeniami dostała się woda i blat do wymiany.Wniosek taki, że meble może i wyglądały przyzwoicie, ale należy tylko na nie patrzeć a nie dotykać.Co więcej, szafki już się nie domykają, a uchwyty mają zbyt krótkie śruby przez co odpadają:/ Jestem na maksa wkurzona, bo to była spora inwestycja i co z tego, jak połowa już z tych mebli do wymiany.Po skończeniu prosiłam o przysłanie faktury, której się nie doczekałam.Pan zapowiadał się dobrze, ale efekt końcowy mizerny. Osoby myślące o remoncie proszę, aby się uczyły na cudzych błędach, chociaż tyle mam z tego pożytku, że może ktoś trafi lepiej.