Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Ulfar pisze:Moim zdaniem super sprawa jest z tymi LEDami - coraz popularniejsze i lepsze rozwiązania dla nich znajdują. Jak pisałem gdzieś wcześniej sam fakt, że można dowolnie kontrolować ich barwę itp. Cudo. Oczywiście nie dal wszystkich pomieszczeń Sam się teraz zastanawiam - w kuchni mam listywy meblowe nad blatami, a teraz chciałbym dodać coś do wiatrołapu - jest dosyć wąski. Taśma LED 24V pójdzie w ruch i byłoby po sprawie. Chociaż nie wiem czy montować pod sufitem, czy w jakiś listwach znów.
Prescot pisze:Ulfar pisze:Moim zdaniem super sprawa jest z tymi LEDami - coraz popularniejsze i lepsze rozwiązania dla nich znajdują. Jak pisałem gdzieś wcześniej sam fakt, że można dowolnie kontrolować ich barwę itp. Cudo. Oczywiście nie dal wszystkich pomieszczeń Sam się teraz zastanawiam - w kuchni mam listywy meblowe nad blatami, a teraz chciałbym dodać coś do wiatrołapu - jest dosyć wąski. Taśma LED 24V pójdzie w ruch i byłoby po sprawie. Chociaż nie wiem czy montować pod sufitem, czy w jakiś listwach znów.
Zastosuj profile aluminiowe specjalne do taśmy ledowej. Możesz wpuścić taki profil w sufit lub po prostu przykręcić jeżeli nie chcesz wpuszczać. Są różne rodzaje profili na pewno coś znajdziesz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości