Salon jest jednym z najważniejszych miejsc w mieszkaniu, to tutaj spędzamy większość czasu i przyjmujemy gości. Rady i opinie na temat urządzania salonu ? małego, dużego, z jadalnią lub bez.
Do jakiegoś stopnia na pewno da się je odpicować,ale nie dorównają nowym krzesłom,designerskim i stylowym które możecie znaleźć u nas,w razie pytań pomożemy i doradzimy na forum.
Wieeelkiii wybor mebli, nie tylko do salonu, mozna znalezc w sklepie: http://www.impresje24.pl/. Jesli ktos chce kupic oryginalne meble, a nie jakas sieczke z masowek - to polecam przejrzenie ich oferty.
jakiej komody szukasz?
jeśli coś w wyszukanym stylu to możesz zobaczyć kare24.pl/meble/komody
ja kupowałam taką w postaci książek na siebie położonych. pięknie zdobi mieszkanie.
Na naszej stronie Scalo.pl także znajdziesz solidne,stylowe i eleganckie komody w atrakcyjnej cenie,jak i pozostałe elementy wyposażenia salonu wraz z narożnikiem lub sofą. Warto zerknąć i wybrać coś dla siebie:)
Zarówno komody,krzesła jak i narożnik do swojego salonu,znajdziecie u nas,właśnie tym zajmujemy się na co dzień i chętnie pomożemy,doradzimy podczas wyboru. To tez kwestia stylu jaki preferujesz,ale najpierw sprawdź nasze kolekcje.
Musze przyznać że bardzo fajne meble dostaliśmy w Meblomoda.pl
Niby sklep internetowy ale obsługa idealna, chętna do pomocy i służenia radą. Transport błyskawiczny i do samego domu. Nie mam nic do zarzucenia. A meble przecudne, eleganckie. Warto sprawdzić ich ofertę, wydaje mi się że mają coś uniwersalnego dla każdego.
Eleganckie stoły,krzesła tapicerowane,wraz z kompletem mebli wypoczynkowych,znajdziecie na MebleJeziorny.pl których to jakość i solidność nie mają sobie równych:)
Do salonu najlepiej jakieś eleganckie meble,to ma być wizytówka domu, ale tez niezbyt ciemne, bo wprowadzimy smutny nastrój. Jeśli szukacie mebli na lata, to tylko Dller.pl. Kupiłem tam taką sympatyczną komodę http://dller.pl/fd/komoda-z-litego-drew ... wego-max39
Można połączyć jedno i drugie,np wybrać tapicerowany komplet narożniki fotele,to sprawdzi się szczególnie jeżeli posiadamy większą przestrzeń w salonie. Sama kolorystyka to rzecz gustu.
nowoczesne meble do salonu, praktyczne hokery czy inne krzesła dostępne są w sklepie meblowym pod nazwą MeblujemyDom - atrakcyjne ceny i bardzo szeroka oferta