Re: jakie płytki do kuchni ?
autor: Mariolka » 17 wrz 2015, 10:15
No właśnie z płytkami to zawsze są kłopoty. Trudno wybrać naprawdę dobre. To nie tak, że Cię straszę, ale niedawno wybieraliśmy w mężem. Wszystko ładnie, pięknie, ale po remoncie okazało się, że strasznie łatwo przyjmują wszelkie plamy. A o takie naprawdę w kuchnie nietrudno, musiałabym chyba w ogóle nie gotować! Kawa, wino, sok z buraka itp. to istna tragedia. Zdecydowaliśmy się na usługę antypoślizgową z impregnacją, oczywiście przed impregnacją została elegancko oczyszczona. Wyszło niedrogo w porównaniu z tym ile byśmy musieli zapłacić za nowe płytki i koszty remontu. Słyszałam wiele pochlebnych opinii na ten temat i rzeczywiście tak jest. Podłoga nie pochłania plam jak gąbka i do tego jest jeszcze bezpieczna.