Łazienka w stylu nowoczesnym czy klasycznym? Jaką wybrać armaturę łazienkową i kolor płytek? Wanna czy prysznic? Jak zaaranżować małą łazienkę w bloku? Takie pytania zadaje sobie każdy, kto ma przed sobą wizję remontu łazienki.
Michał, to zależy co rozumiesz pod pojęciem - nowoczesny. Mnie też długo na samo słowo kwiaty i płytki, długo wzdrygało. Jednak wzornictwo płytek poszło do przodu. Z zresztą co tu gadać.
No tego akurat nie należy traktować chyba w kategorii modnego Z resztą nawet przy modnych motywach, trzeba uważać, żeby kwiaty nie zdominowały nam całego pomieszczenia.
takie ciepłe wnętrze amerykańskiego domku z lat 70-tych. Kurcze, nie sądziłem, że coś takiego można z płytek uzyskać, raczej wydawało się, ze tapeta tylko coś takiego może zdziałać.
bo trzeba mieć otwarty umysł hehe ogólnie to warto jeździć po różnych miejscach i czytać gazetki z remontami itp bo się można fjnych rzeczy naoglądać i później coś oryginalnego stworzyć
Przyjrzałam się tym ładnym, kobiecym płytkom i powiem wam, że dopiero z dopełnieniem dekor zyskuje znacznie więcej. Ale już np. kolekcja Traverhome też ma kwiatowy akcent ale już mi lekko babcinym stylem pachną.
Masz coś przykładowego? A ceramsticowa kolekcja z kolibrem (chyba to koliber?) fakt faktem ciekawa ale to jak już wspominał ktoś, do ciepłej mega kobiecej łazienki. Czy znacie coś w podobnym stylu ale może w męskiej tonacji?