Salon jest jednym z najważniejszych miejsc w mieszkaniu, to tutaj spędzamy większość czasu i przyjmujemy gości. Rady i opinie na temat urządzania salonu ? małego, dużego, z jadalnią lub bez.
Zestaw niebieski oraz czarny bardzo ciekawie się prezentują i jeżeli juz to zastanowiłbym się nad jednym z nich. Co do pozostałych mebli to znajdziecie je na naszej stronie,teraz przygotowaliśmy kilka ciekawych promocji.
Polecam zestaw wypoczynkowy Iza, w skład którego wchodzą kanapy 3- i 2-osobowa, a także fotel. Wykończony jest z każdej strony tą samą tkaniną, dzięki czemu kanapy mogą stać na środku salonu. Aby stworzyć mebel wygodny zastosowaliśmy wysokoodbojne pianki HR i bonel w siedziskach, a także specjalny mix pianek w oparciach.
Nie ma nic złego w skórzanym wypoczynku,teraz bardzo modne są narożniki tapicerowane i wystarczy że będziemy je pielęgnować,systematycznie odkurzać a nic złego nie powinno się stać,zapewnią nam bardzo wysoki komfort i dadzą poczucie luksusu,moim zdaniem to fajna opcja.
Jak mi się podobają białe kanapy... ech na razie mogę podziwiać sobie tylko u teściowej, bo małe dzieci w domu szybko by je zniszczyły Świetne są, bo pasują zarówno do jasnych jak i ciemnych wnętrz oraz praktycznie każdej kolorystyki
Mi nie tyle białe ile kremowe kanapy czy narożniki,uważam że w połączeniu z innymi dodatkami jak np eleganckie lampy hiszpanskie,prezentują się wyśmienicie.
Zakupiliśmy nowoczesną, pikowaną kanapę w Home Garden Art jest bardzo miła dla oka, komfortowa i nowoczesna, więc jednak nowoczesne meble mogą spełniać wszystkie oczekiwania klienta Podsyłam zdjęcie:
Na pewno nalezą do nich tego typu meble tapicerowane jak tutaj - http://meblowiec.pl/meble-tapicerowane,c7.html. Wydaje mi się, że do salonu na pewno pasowałyby sofy i kanapy, fotele i pufy w takim stylu. Poza tym uważam, że kluczowe znaczenie przy wyboru mebli do pokoju dziennego ma narzucona aranżacja - tj. wielkość pomieszczenia, kolor ścian, kolor paneli, rozmieszczenie okien itd.
Z tapicerowanych mebli mi osobiście najbardziej podobają się narożniki plus zestaw foteli,oczywiście w czarnym kolorze,chociaż przy ciemnych ścianach równie dobrze mogą być także jasne meble wypoczynkowe,to kwestia naszego gustu jak i budżetu.
Musisz poszukać,aktualnie nie kojarzę takiego sklepu,a dlaczego pytasz? Bo jeżeli interesuje Cie jakiś zestaw wypoczynkowy to pokaż go na forum,wstaw zdjęcie do oceny