Salon jest jednym z najważniejszych miejsc w mieszkaniu, to tutaj spędzamy większość czasu i przyjmujemy gości. Rady i opinie na temat urządzania salonu ? małego, dużego, z jadalnią lub bez.
Cześć. Marzy mi się jakaś fototapeta w salonie. Twoja propozycja jest bardzo ładna. Uwielbiam góry, zanim jednak zdecydowałabym się, którą wybrać .... Ciężki temat
Fototapeta to bardzo dobry pomysł,jednak zależy też do jakiego pokoju chcesz ja dać? Moim zdaniem akurat w salonie nie będzie zbyt trafiona,ale już w przedpokoju,kuchni czy sypialni jak najbardziej tak i warto się nad tym zastanowić.
Mi się podoba,fototapeta to coś innego,oryginalnego i myślę,że jak najbardziej warto pokusić się o tego typu aranżację ścian. Ewentualnie jakiś fajny szablon malarski,to także nie jest złe rozwiązanie.
Mi fototapeta kojarzy się z pokojem młodzieżowym, a nie salonem, który jest wizytówką mieszkania. W salonie na ścianach musi być elegancja i szyk, a w tym prym wiedzie kamień dekoracyjny. Jak jesteś fanką gór to polecam kamień Tatry Chyba brzmi znajomo.
Chyba wszystko zależy od tego, jaka to jest fototapeta, jaką ma jakość i jak skomponuje się z wnętrzem. Może zamiast niej nadruk na szkle w szafie przesuwnej? Albo w innym pomieszczeniu?
Jestem na tak,fototapety z ciekawym motywem przewodnim znakomicie się sprawdzą,chociaż jak wiadomo nie do każdego pokoju i wnętrza. Taki styl trzeba po prostu lubić.
To się zgadza,tylko pamiętajmy że fototapeta pasuje do każdego wnętrza,czasem lepszy będzie zwykły szablon malarski czy ładny kolor,bez zbędnych dodatków- chodzi mi tutaj o salon.
Fototapety jak najbardziej TAK:D Dają świetny efekt, goście się zachwycają:D
Ja kupiłam również na pictory.pl - dobry sklep.
zaopatrzyłam się w taką: http://www.pictory.pl/motyw_f/60694269/ ... okyo-tower Cięzko się zdecydować bo są tysiące propozycji Góry, które wybrałaś również są piękne:)