Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
Lutek pisze:
Zapewne też nigdy nie mieszkałeś, jak twój kolega TB w domu z izolacją od wewnątrz. A ja owszem i to przez parę lat. Komfort w takim domu jest zdecydowanie niższy niż w tradycyjnym polskim domu z ubiegłego wieku.
Są podobno tacy, którzy wpierw budują dom bez akumulacji a potem w takcie mieszkania próbują akumulować ciepło w meblach..., żal. No ale oni choć spróbowali a nie jak Ty i TB, którzy tylko piszecie aby sprzedać produkt.
Steinfass pisze:Zróbcie taki poradnik dla osób chcących budować pasywkę. To dobry pomysł, niekoniecznie na forum.
Tomasz_Brzeczkowski pisze:Nie wiem o co Panu chodzi, przecież nie jestem przygłupem, by komuś do pasywniaka kolektor montować i centralne.
bachus pisze:Tomasz_Brzeczkowski pisze:Nie wiem o co Panu chodzi, przecież nie jestem przygłupem, by komuś do pasywniaka kolektor montować i centralne.
A czy ja pisałem coś o kolektorach i centralnym?
?
To już śmierdzi kryminałem.
Tylko amator Brzęczkowski
Tomasz_Brzeczkowski pisze:Nie wiem o co Panu chodzi, przecież nie jestem przygłupem, by komuś do pasywniaka kolektor montować i centralne.
Po co więc Pan "otwiera? Może wnuczek będzie mądrzejszy i załapie."Mądry gdy ładne ubranie włoży jest dotąd mądrym gdy gęby nie otworzy"
Tomasz_Brzeczkowski pisze:Poradnik ? jak to banalnie proste i tanie.
Ma Pan rację.Trzeba być naprawdę matołem aby zajmując się ponad 20 lat budownictwem, znając rewelacyjnie rozwiązania, mając wiedzę większą niż wszyscy profesorowie i inżynierowie w Polsce i nie tylko, nie wybudować ani jednego domu przez ten czas.
Wróć do „Dom energooszczędny i dom pasywny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości