Inez Co. Domy Kanadyjskie pisze:Adam / Perfekko pisze:Witam,
a dlaczego usunięto moje wypowiedzi?
Nikt nie usunął Pana wypowiedzi, a jedynie linki z Pana reklamą.
Gdzie w takim razie podziała się cała moja rozmowa z Panem Andrzejem?
Inez Co. Domy Kanadyjskie pisze:Adam / Perfekko pisze:Witam,
a dlaczego usunięto moje wypowiedzi?
Nikt nie usunął Pana wypowiedzi, a jedynie linki z Pana reklamą.
Adam / Perfekko pisze:Gdzie w takim razie podziała się cała moja rozmowa z Panem Andrzejem?
Inez Co. Domy Kanadyjskie pisze:Adam / Perfekko pisze:Gdzie w takim razie podziała się cała moja rozmowa z Panem Andrzejem?
Wpisał je Pan w innym wątku:
vt/24621/90/zapraszamy-do-dyskusji-na-temat-domow-kanadyjskich#173958
Adam / Perfekko pisze:Uff, przepraszam. To jednak porządne Forum i porządny Moderator, nie tak jak na szkielecie
Inez Co. Domy Kanadyjskie pisze:Adam / Perfekko pisze:Uff, przepraszam. To jednak porządne Forum i porządny Moderator, nie tak jak na szkielecie
Staramy się
Kubulec pisze:No właśnie, co to za forum co linki do porządnych firm ukrywa się a reklamę pozostawia się dla siebie.
Panie Inez, prowadząc firmę budującą domy szkieletowe, nie może być Pan obiektywny. Szkoda.
Pomimo to pozdrawiam.
Kubulec pisze:No właśnie, co to za forum co linki do porządnych firm ukrywa się a reklamę pozostawia się dla siebie.
Panie Inez, prowadząc firmę budującą domy szkieletowe, nie może być Pan obiektywny. Szkoda.
Pomimo to pozdrawiam.
Enerbau pisze:W najlepszym wypadku trenuja wlasciciele zima szkole przetrwania, przy temperaturach ok. 5 stopni
wewnatrz budynku!
bachus pisze:Enerbau pisze:W najlepszym wypadku trenuja wlasciciele zima szkole przetrwania, przy temperaturach ok. 5 stopni
wewnatrz budynku!
A może jaki przykładzik takich właścicieli!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości