Kontenery firmy KONT - DAR! Wspaniała rzecz, profesjonalnie świadczone usługi. Wynajęłam kontener na budowę mojego własnego domu. To dzięki nim powstawał w tak szybkim tempie. Robotnicy zyskali znakomite zaplecze do budowy, a także miejsce odpoczynku, a ja spokój ducha i zaoszczędzone pieniądze na multum wydatków jakie jeszcze na mnie czekają. Firma jest naprawdę profesjonalna, do każdego zlecenia podchodzą z wielką uwagą. Jeśli czas jest dla Ciebie cenny - serdecznie polecam - nie każą na siebie czekać, nim się obejrzysz zlecenie zostanie wykonane. Dodatkowym atutem - poza profesjonalizmem i niskimi kosztami, w porównaniu do świadczonych usług - jest możliwość transportu dostosowanego do warunków konkretnego miejsca.
Myślę, że każdy, kto kiedykolwiek znajdzie się w mojej sytuacji może śmiało korzystać z usług firmy.
Więcej informacji, a także wybór usług znajdą Państwo na stronie http://www.kontdar.pl/
Poza niską ceną firma oferuje wiele promocji. Myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie.