Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
marqs85 pisze:Zdecydowałem się na watę, teraz pytanie czy folię paraizolacyjną dać między beton a watę czy na samą watę? zaznaczam że w przyszłości chce zrobić legary i podłogę i ew. ocieplić dach, ale to plany, także nie chcę aby mi się jakiś grzyb wkradł, A może samą watę na beton i na to np. dektury do czasu zanim tego nie zrobię finalnie?
Z góry dzięki za pomoc.
Witam
Nie ma konieczności stosowania żadnych folii paroizolacyjnych bowiem już w stropie 3,5 cm warstwa betonu jest wystarczającą paroizolacją dla kuchni, łazienek
Tomasz_Brzeczkowski pisze:Panie Tomku NIECH PAN PRZESTANIE PISAĆ GŁUPOTY!!! TAK NIE MOŻNA!!Witam
Nie ma konieczności stosowania żadnych folii paroizolacyjnych bowiem już w stropie 3,5 cm warstwa betonu jest wystarczającą paroizolacją dla kuchni, łazienek
Uważam analizę wilgotnościowo temperaturową za zbędną bo zawsze zalecam nieruchome powietrze w przegrodzi ( skuteczną paroizolację ) ale tu piszący Pan Jerzy Zembrowski w tym się specjalizuje !
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości