Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Robertsk pisze:Jeśli potrzebujesz dobrych paneli to polecam Ci podłogi Balterio, Pergo bądź Quick-step.
Nie należą do najtańszych ale ich jakość mówi sama za siebie. Poczytaj opinie i dowiesz się czemu ludzie je wybierają.
Ja osobiście kupiłem już 3 razy panele w internecie, gdzie mają wyszukiwarkę: http://podlogi24.net/panele-podogowe-o_c_76_1.html
Możesz wybrać co Cię interesuje (jak na allegro) tylko tutaj masz pewny sklep z dobrymi produktami
Ja zakupiłem Pergo i naprawdę jestem z nich zadowolony
danield pisze:Zerknij sobie na pakiet wykończeniowy Silver firmy Decoroom , oni tam mają panele bodajże firmy Egger, chyba najlepsze i najtrwalsze panele dostepne w tej chwili na rynku, o parametrach takich jak piszesz jeśli sie nie mylę.
sima26 pisze:Witam serdecznie wszystkich
Szykuję się do zakupu paneli podłogowych do mojego nowego mieszkania ( stan developerski).
Żona uparła się, że chce w każdym pomieszczeniu takie same panele. ( salon z aneksem kuchennym, przedpokój, sypialnia, sypialnia).
Napewno chcemy żeby to były panele o klasie ścieralności AC4 i grubość 8 mm.
Zastanawiamy się w sumie tylko nad producentem.
Poradźcie więc proszę jaki producent będzie najlepszy.
Dziękuję z góry
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości